Nieuwe Collega gezocht!

Productie Medewerker

Service Engineer

Nieuw!

Productie Medewerker

Werken in een jonge en dynamische omgeving, samen met gemotiveerde collega’s geeft niet alleen de kans om mee te werken aan innovatieve producten maar ook aan je eigen professionele skills. Jouw creativiteit wordt op prijs gesteld. Een goed idee kan zeer snel toegevoegd worden aan de systemen, die over de hele wereld gebruikt worden. Je werkt mee aan sustainable technology  voor cost-cutting oplossingen te creëren voor verschillende  toepassingen. Daarnaast kom je in contact met grote en kleine bedrijven, allen met een sterke focus op vernieuwing en innovatie 

Momenteel zijn we op zoek naar een productiemedewerker om ons team verder te versterken. Onze HQ is gelegen in Heusden-Zolder. 

Jobinhoudelijk 

Als verantwoordelijke technieker ken je de systemen uit je broekzak. Je bent zeer bekwaam met elektriciteit en hebt een basis van elektronica. Je werkt voornamelijk intern en legt de laatste hand aan de laser reinigingsmachines alvorens deze naar de klant toe gaan. Een oog voor detail en kwaliteit is een must. Een sporadische interventie of servicebeurt bij de klant kan je professioneel en zelfstandig afhandelen. 

Jouw profiel 

Je hebt een basisopleiding van elektronica. Een bachelor is niet gevraagd.  

Je spreekt goed Nederlands en je kan je uitdrukken in het Engels. 

Een passie voor elektronica in je vrije tijd is een enorme plus.  

Aanbod 

Je krijgt de kans om te werken met een hoogtechnologisch en innovatief product in een jonge en dynamische omgeving. Ook kom je in contact met internationale personen, verschillende soorten sectoren en nieuwe technologieën. Hier kan je je eigen stempel drukken op je werk en een echte bijdrage leveren aan je bedrijf. Daarbij komt ook nog dat je een fantastische work/life balance hebt, zonder nachtshiften en een mooi verloningspakket.  

Interesse? Neem contact met ons op zodat we je kunnen leren kennen. Stuur je CV naar julie.philippron@p-laser.com. Tot binnenkort!